Maandelijks wordt er in het Buurthuis gekookt door vrijwilligers samen met een professionele kok. Elke maand staat er een andere lekkere en gezonde maaltijd op het menu. 

Iedereen is welkom om met buren, bekenden en onbekenden samen te genieten van een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Ook een frisdrank is inbegrepen. De kosten van de maaltijd zijn €7,50 per persoon. Opgeven is noodzakelijk via buurthuishornmeer@gmail.com of via de lijst in het Buurthuis. 

Gasten kunnen inlopen vanaf 17.15 uur en vanaf 18.00 uur start de maaltijd. 

Gezellig met je buren of buurtgenoten een drankje doen? Dat kan gewoon elke laatste donderdag van de maand in Buurthuis Hornmeer. 

Kom eens langs en neem bekenden mee! 


Klik op de knop 'agenda' om de agenda van het Buurthuis te zien 


Elke laatste maandag van de maand is er ‘koffie en thee café’. De gratis koffie en thee staan klaar voor iedereen die het gezellig vindt om met elkaar een bakkie te doen.

De deur staat open voor vrije inloop tussen 14 en 16 uur. Het Buurthuis wil een plaats zijn waar Aalsmeerders terecht kunnen voor contact en verbinding. 


In de wijk Hornmeer kun je op zaterdag 22 mei meedoen aan een Rommelroute! 

Vanuit je eigen tuin mag je tweedehands spullen verkopen aan wijkbewoners. Geef je nu op, zodat je adres op de routekaart komt te staan https://buurtroute.nl/garage-sales/aalsmeer 

Via buurtroute.nl is op 22 mei ook de routekaart te bekijken, om een gezellig rondje te wandelen of fietsen langs alle verkopers in de wijk.